Vad vore en cirkus utan en clown? Ibland händer det att clownerna av olika anledningar lämnar cirkusen och ger sig ut på äventyr i filmens värld. I en

Vad vore en cirkus utan en clown? Ibland händer det att clownerna av olika anledningar lämnar cirkusen och ger sig ut på äventyr i filmens värld. I en del fall försörjer de sig på frilansbasis medan de i andra fall inte lyckas bearbeta olyckliga händelser som har inträffat på den stora scenen. I filmen 100 Tears från 2007 går allt snett.

Den olycklige clownen Gurdy har blivit oskyldigt anklagad för en rad brott som han inte hade någon som helst koppling till. Han råkade bara befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt iklädd fel utstyrsel. Tyvärr bestämmer han sig för att hämnas brutalt på den värld som inte verkar ha något annat till övers för honom än förakt, straff och orättvisa beskyllningar. Den storvuxne clownen blir en fullfjädrad mördare som drivs av hämndlystnad där blod, mord och tårar är det enda som gör honom lycklig. Med en enorm köttyxa torterar han alla han möter till köttfärs och slamsor. När två journalister ger sig ut för att dokumentera stadens mordvåg kidnappar Gurdy dem och håller dem fånga i sitt blodiga lagerhus. Utsikterna att komma därifrån levande ser inte särskilt lovande ut.