Filmen Cirque du Soleil: Worlds Away från 2012 bjuder på ett fantastiskt 3D-äventyr i cirkusens magiska värld. Den unga kvinnan Mia bestämmer sig en k

 

Filmen Cirque du Soleil: Worlds Away från 2012 bjuder på ett fantastiskt 3D-äventyr i cirkusens magiska värld. Den unga kvinnan Mia bestämmer sig en kväll för att besöka en liten ambulerande cirkus. När hon plötsligt får syn på cirkusens luftakrobat och showens huvudattraktion blir hon förtrollad av hans skönhet. Hon kan inte släppa honom med blicken när han svävar i luften från trapets till trapets och utför sitt nummer inför den imponerade publiken. Plötsligt händer det som inte får hända när han oväntat tappar greppet och faller handlöst till marken.

Andra världar

Mia springer genast fram till luftakrobaten för att hjälpa honom när marken plötsligt ger vika under dem båda och de faller rakt in i den magiska och drömlika Cirque du Soleils särpräglade och mystiska värld. De kommer dock ifrån varandra samtidigt som de dras till varandra som två fjärilar till en vacker blomma. I värld efter värld, som består av Cirque du Soleils artistiska och skickliga cirkusnummer, söker de efter varandra. De är nära, men ändå så långt ifrån varandra. I det fantastiska finalnumret får den unga förälskade kvinnan och äntligen möta sin luftakrobat.