Är det dags för en ny temafest, eller barnkalas med lite extra spänning? Cirkus är ett utmärkt tema för alla åldrar, oavsett om födelsedagsbarnet fyller 10 eller 60. Eller varför inte ta studentfirandet ett steg längre och sätta en personlig prägel med cirkustema på studenten!

Färgglada dekorationer

Tänker man på cirkus får man fram inre bilder av mycket färger, vimplar och ballonger. Det är helt enkelt som gjort för att använda som kalastema. Hos partykungen.se finns alla kalastillbehör man kan tänkas behöva, och lite där till. Stora heliumballonger, glitterdraperier och färgglada dekorativa vimplar på väggar och tak gör sig perfekt på ett cirkuskalas. Vad mer kan du komma på som vore perfekt till temat? Surfa in hos Partykungen och se vad du kan hitta för passande tillbehör.

Maskerad med cirkustema

Det här temat gör sig även utmärkt för en maskerad. Det finns så många roliga utklädnader som passar in på en cirkus. Är du kanske självaste cirkusdirektören? Annars kanske en ballerina, lindansare, clown, pantomim eller världens starkaste man passar dig? Cirque Du Soleil är ett roligt tema för den lite vuxnare festen. För den som gillar djur kan de flesta djur passa in på cirkusen. Den vita kaninen, elefanten eller cirkushästen för att nämna några. Här sätter endast fantasin gränser.

Mat till kalas med cirkustema

Det finns ingen direkt cirkusmat, enkel snabbmat som hamburgare eller korv är det bästa. Det viktigaste är att ha alla de goda snacksen som sura remmar, popcorn, varma snacks och glass utställt överallt. Låt det finnas små stationer i lokalen där man går och införskaffar sig sitt snacks, precis som om det vore på en riktig cirkus. Glöm inte att ha en godispåseutdelare om det är barn bjudna också.